Vinyltegels bestellen

Wilt u Vinyltegels bestellen? Bij VLOEREN-KOPENT kunt u SPC-vinyl nu niet alleen maar in onze winkel in Aartselaar, nabij Antwerpen kopen, maar ook eenvoudig online bestellen via onze webshop. U vindt er al onze producten aan de beste prijzen. U kunt makkelijk aanduiden welke tegels van SPC-vinyl u wilt bestellen en uw betaling in alle veiligheid uitvoeren. Vervolgens bezorgen wij het materiaal tijdig aan het juiste adres.

Veilig online bestellen
Advies op maat
Steeds de beste prijzen

Vinyltegels aan de beste prijzen online bestellen

Bij ons kunt u erop rekenen dat u SPC-vinyl kunt bestellen aan de beste prijzen. Wij doen er alles aan om kwalitatieve vinyltegels aan te bieden, maar willen ook dat u ze aan een betaalbare prijs kunt bestellen. Net zoals onze andere vloeren zoals onze laminaat van Balterio en onze grote collectie aan tapijtvloeren zorgen we ervoor dat onze producten vooral in België gemaakt worden zodat we kunnen toezien op de kwaliteit en prijs van onze bestellingen.

Kent u de voordelen van vinyl al?

Als u ervoor kiest om SPC-vinyl te bestellen, garanderen wij u dat u kunt genieten van vele voordelen. Dankzij de jarenlange ervaring als groothandel voor laminaat weten we wat degelijke vloeren zijn en welke vloerbedekking geschikt is voor u. Bent u geïnteresseerd om vinyltegels te bestellen? Dan koopt u niet alleen een vloer die gemakkelijk te plaatsen is, maar heeft u ook tegels die waterbestendig zijn en die u eenvoudig kunt onderhouden. Met de juiste ondervloer werkt de vloer trouwens isolerend, zodat warmte en geluid de ruimte niet kunnen verlaten.

Bekijk alle producten

Bekijk het hele assortiment 

Koop vinyltegels nu van bij u thuis

Ontdek op onze website het ruime aanbod aan vinyltegels en wacht niet om uw SPC-vinyl te bestellen. Als u vragen heeft over onze vloeren of specifiek over uw bestelling, kunt u bellen naar 0472 01 70 27 of mailen naar info@vloerenkopen.be. Onze medewerkers helpen u graag verder. Voor meer informatie kunt u ook altijd het online contactformulier invullen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.